Breemarkt

Breemarkt breda

Middenin het centrum van Breda, aan de Veemarktstraat en Sint Janstraat, ontwikkelt Maas-Jacobs het prachtige plan ‘Breemarkt’. Het plan bestaat uit een transformatie van de voormalige Brejaart locatie in totaal 6 appartementen met daaronder een commerciële plint.

 

FACEBOOK

Like de Facebookpagina van Breemarkt en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
 

Het plan

Het plan bestaat uit een transformatie naar 6 luxe appartementen, 4 aan de zijde van de Veemarktstraat en 2 aan de zijde van de Sint Janstraat. De appartementen worden gerealiseerd op de eerste en de tweede bouwlaag. Op de begane grond komt aan de zijde van de Veemarktstraat een winkelruimte welke vanaf begin 2019 in gebruik genomen zal worden door Omoda. Aan de zijde van Sint Janstraat wordt op de begane grond een horeca ruimte gerealiseerd welke in de loop van 2019 wordt opgeleverd. 

Schermafbeelding 2018-11-15 om 14.20.44.png

De locatie

De Breemarkt is gelegen in het centrum van Breda en is beter bekend als het voormalige Brejaart-pand. Het plan ligt zowel aan de Veemarktstraat als aan de Sint Janstraat. Het pand ligt tegenover de H. Antoniuskathedraal.

 
 
 

de planning

Op zaterdag 23 februari a.s. van 11.00 tot 13.00 uur gaat de verkoop van start! U bent van harte welkom op de bouwplaats in het voormalige Brejaart pand. De entree is gelegen aan de Sint Janstraat 11 te Breda. Het verkoopteam is aanwezig om u nader te informeren over dit bijzondere plan.Schermafbeelding 2018-11-19 om 16.44.02.png

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Akkoord dat de gegevens worden verstrekt aan de betrokken makelaars? *
 

MAkelaar

KIN Makelaars

076 - 5 221 221

breda@kinmakelaars.nl

www.kinmakelaars.nl

static1.squarespacekopie2.png

FACEBOOK

Like de Facebookpagina van Breemarkt en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!